This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dissabte, 6 d’abril del 2013

El Club s’imposa a la Copa Catalana de 1000 metres

Avui era el Dia Mundial de l’Activitat Fïsica i molts dels nostres esportistes de les diferents seccions han tingut competició. Els palistes en concret han disputat la 1a Copa Catalana de 1000 metres a Banyoles.
El Club s’ha imposat en equips amb un total de 967 punts, per davant del Sícoris de Lleida (452 punts) i del Castelldefels (390 punts), gràcies a les 11 victòries, les 10 segones posicions i les 8 terceres posicions. En total, fins a 29 vegades han pujat al podi els palistes banyolins.
La prova, a més, ha comptat amb dos convidats de luxe: els palistes Dorota Kuczkowska i Patrick Switalski que formen part de l’equip nacional de Polònia i que s’entrenen a l’estany. Ambdós han demostrat la seva classe imposant-se en el K1 sènior amb un temps de 3’46”17 i 4’06”39, respectivament.
En Cadet, Pere Serrat ha acabat 2n en K1 (3’58”11), on Arià Compte s’ha quedat a les portes del podi acabant 4t a la final. També hi ha pres part Pol Barrachina (6è) i Esteve Arbeloa (8è). En K2 Compte i Serrat han acabat primers (3’48”64), per davant de Barrachina i Marc Serra (3r, 3’54”) i Arbeloa i Mikel Timm, cinquens. El K4 de Serrat – Serra – Compte i Barrachina ha resultat vencedor, mentre que el format per Arbeloa – Tim – Pascual I Lleal han acabat tercers.
En Júnior, Pol Busquets (3’52’21) i Altair Chinchilla (3’57”34) han estat 1r i 2n respectivament. A la mateixa final, també hi havia David Puig (4t), Ofir Chinchilla (6è) i Pau Tubert (7è). En K2, Busquets i Chinchilla (3’42”22) s’han imposat a Puig i Tubert (3’51”71). Martí Vilares i Ofir Chinchilla han estat quarts.
En sènior, Nourdin Al-Attar ha donat la sorpresa acabant tercer 3’52”22 per davant d’Eduald Vila, Josep Caixàs, Josep Sànchez o Pau Feliu que han ocupat les posicions de la quarta a la setena. En K2, Josep Caixàs i Pau Feliu han acabat segons, per davant de Josep Sànchez i Nourdin Al-Attar. En aquesta final també hi ha pres part varis K2 format per caiacpolistes. És el cas dels formats per Aleix Serrat - Albert Moreno (4t), Albert Moreno – Miquel Lòpez (5è) i Albert Coll i Ermengol Ferrer (7è), que disputava la seva primera regata com a palista.
En Canoes, el domini dels banyolins ha estat gairebé absolut. En sènior, Enric Sànchez s’ha imposat a Sebastià Suàrez a l’esprint (4’41” per 4’42”) i Rubèn Cobos ha acabat tercer. En juvenil, Youseff Al Attar ha estat 1r i Climent Palmada 2n. En C2 només hi ha hagut una embarcació per categoria i Sànchez-Suàrez s’han imposat a Palmad – Al-Attar per tan sols un segons. Els cadets Cárcamo i Grabuleda han arribat amb 5’51”99.
En noies, Aurora Figueras ha estat 2a (4’31”85) per davant d’Emma To (4’53”02 ) i Anna Valderas, 4a, que ha competit en sènior per poder competir en K2 junt amb Adriana Serrat. Juntes han estat segones, per darrere de Figueras i To (4’17”59). Les cadets Laia Pèlachs i Mar Duran han estat segones (4’28”) i Carla Martínez i Cèlia Castro, terceres. En K1 Laia Pèlachs també ha estat segona.
Finalment, el veterà Joanet Vidal ha demostrat que les llargues hores en solitari a l’estany tenen el seu premi i ha pujat al tercer lloc del podi en K1 amb 4’25”74. En K2, formant tàndem amb Miquel Vilanova, ha estat primer amb 4’20”50.
A més a més, a les 10 s’ha celebrat la segona prova del Programa 2020 per a les categories inferiors: benjamins, alevins i infantils. El CNB també ha estat el club que més palistes ha aportat i amb molt bones posicions de tots els participants. La tercera prova serà també a Banyoles d’aquí quinze dies, quan també es disputarà el 1r Trofeu de K4 per a les categories superiors.

Redacció: CN Banyoles