This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dimecres, 24 d’abril del 2013

El K4 juvenil guanya el 1r Trofeu Ciutat de Banyoles de K4

Dissabte passat el Club va organitzar el 1r Trofeu Ciutat de Banyoles en K4, una nova prova que destacava perquè les úniques embarcacions que hi competien eren K4 dins un recorregut d’uns 4 quilòmetres.

En la seva primera edició la prova va comptar amb una quinzena d’embarcacions participants. La més ràpida va ser el K4 juvenil format per Pau Tubert, David Puig i Altair i Ofir Chinchilla que van completar el recorregut en 15’29”, deu segons més ràpid que la primera embarcació sènior formada per Josep Caixàs, Josep Sànchez, Sergi Reverter i Eudald Vila. El tercer classificat va ser el K4 cadet (16’04”) format per Marc Serra, Pere Serrat, Arià Compte i Esteve Arbeloa.

La resta de K4 del Club també van ocupar les primeres posicions com el K4 cadet femení format per Carla Martínez, Cèlia Castro, Clara Caixàs i Maria Güell (20’30”) o el K4 mixt de Laia Pèlachs, Mar Duran, Aurora Figueras i Rubèn Cobos (17’01”)

3a prova Programa 2020

La jornada piragüística es va completar amb la celebració de la 3a prova del Programa 2020 per a piragüistes en les categories inferiors. Una quarantena de palistes benjamins, alevins i infantils del Club hi van prendre part que demostren la salut i la forta base de què disposa la secció.

En total es van aconseguir 10 posicions de podi, entre ells 5 victòries. Van ser per a l’infantil A Lluc Barrachina (15’33”), l’alevina Ariadna Güell (6’18”), la benjamina Laura Vilanova (5’30”) i els canoistes Lluc Serramitjana en aleví (7’54”) i l’infantil Alana Padilla (24’53”). En segona posició van acabar Ona Arpa (aleví) i David Darné (infantil B), mentre que la tercera posició la van aconseguir els alevins Andreu Caixàs i Marina Parera, i l’infantil Emma Serramitjana.

La resta de palistes participants van ser Unai Canela, Adrià Pèlachs, Marc Ribó, Josep Oriol Coma, Alejandro Ortega, Joan Ramon, Ferran Àlvarez, Jaume Roselló, Pau Gimenez, Jordi Güell, Laura Serra, Anna Artigas, Paula Coll, Nora Calderón, Víctor Molero, Marc Planells, Joan Mitjà, Àlex Mumbrú, Ferran Carbonell, Joan Llorens, Aniol Descamps, Gil Sànchez, Guillem Parera, Joan Serra, Blai Muñoz, Alberto Júnior de Almeida, Jan Casals, Xavier Soria, Carles Puig, Max Marés, Daniel Maroto i Laura Sànchez.

Per clubs, el Club Natació Banyoles va tornar a imposar-se amb una àmplia diferència respecte el segon classificat. Va sumar un total de 1928 punts, pels 1077 del Sícoris de Lleida i els 670 del Xino Xano de Deltebre.

Resultats

Redacció: CNB