This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dijous, 27 de juny del 2013

Albert Martí comença avui la seva participació a l’europeu juvenil

El palista del club Albert Martí iniciarà avui la seva participació al Campionat d’Europa de piragüisme en categoria juvenil i sub’23 que es disputa a Poznan, Polònia des d’avui fins diumenge.
Martí, que aquest any ha estat concentrat a Astúries amb els millors palistes juvenils d’Espanya, disputarà dues proves. El K1 1000m en solitari i també formarà part del K4 que remarà els 1000 metres.
El banyolí iniciarà la seva competició a primera hora d’aquest matí amb el K1, que de fet, seran les primeres proves del Campionat, a les 8:30h del matí. Els tres primers de les dues sèries passaran directament a la final, mentre que els que ocupin la posició de la 4 a la 7 es classificaran per les semifinals del divendres. La final es remarà el dissabte a les 9:45h.
Les eliminatòries del K4 seran també avui però a partir de migdia amb el mateix sistema de classificació que el K1, però amb la classificació per la final més cara: només el primer passarà directament. La resta i fins la posició 7 hauran de remar les semifinals. La final serà el dissabte a les 15:32.