This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dimarts, 23 de juliol del 2013

El k4 juvenil s’imposa al Trofeu Internacional de Valladolid


El passat cap de setmana la secció de piragüisme va competir a Valladolid a dues de les proves de més renom i amb millor cartell del calendari espanyol: el Trofeu Internacional de K4 Ciutat de Valladolid i la Regata Internacional de Sanabria.
El K4 juvenil format per David Puig, Pol Busquets, Pau Tubert i Ofir Chinchilla va imposar-se al Trofeu de K4 en categoria juvenil amb un temps de 20’48”21 i amb més d’un minut i mig de diferència respecte el segon classificat, el K4 del Club Piraguas Villaviciosa El Gaitero (22’18”73).
En categoria sènior, el K4 d’Eudald Vila, Lluís Darné, Albert Corominas i Altair Chinchilla va acabar 8è amb 21’36”25.
El diumenge, es va dur a terme la Regata Internacional de Sanabria, que arribava a la 51a edició. I Pau Tubert i Ofir Chinchilla van tornar a pujar al podi, aquest cop en K2 juvenil. Junts van arribar segons a la línia d’arribada amb un temps de 9’44”53. En la mateixa prova, David Puig i Pol Busquets van acabar cinquens (10’00”07).
En K1, el més destacat va ser Nourdin El Attar, que va acabar cinquè, per davant de David Puig, sisè. Pau Tubert va finalitzar 10è i Ofir Chinchilla, 15è.
El resultat més destacat en categoria sènior el va obtenir Albert Corominas, que va finalitzar cinquè en K1 (10’07”15), per davant d’Altair Chinchilla (24è) i Lluís Darné (36è). En les embarcacions, Corominas-Darné van ser desens, mentre que Vila-Chinchilla van ocupar la dotzena posició.
Resultats Valladolid | Sanabria.