This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dijous, 29 d’agost del 2013

Bons resultats dels juvenils al Descens del Cinca

Diumenge passat un contingent de 7 palistes del club van participar al 51è Descens del Cinca. Amb una participació de més de 700 palistes en les diferents categories, la prova oferia una modalitat popular i una altra de competitiva.
Aprofitant el bon estat de forma demostrat el passat cap de setmana al Campionat d’Espanya de marató, els banyolins també van ocupar les posicions capdavanteres en les seves categories.
En K2 juvenil, l’Offir Chinchilla i en Pol Busquets van imposar-se amb un magnífic temps d’1h20’34”, ocupant la 5a posició de la general, darrera del primer K1 absolut. La segona posició la van ocupar els també banyolins Pau Tubert i Nourdin El Attar amb 1h43’57.
En k1 juvenil  també hi va haver representació banyolina al podi. En Lluís Darné va pujar al tercer calaix i va penjar-se la medalla de bronze amb un temps d’1h28’38”. Va quedar-ne fora David Puig, a tan sols 30 segons de Darné.
La nota negativa la va protagonitzar el cadet Pere Serrat, que en un tram del riu amb un seguit de ràpids va dislocar-se l’espatlla i va haver d’abandonar la regata. Afortunadament, la lesió no és greu i la recuperació serà ràpida.
El CNB va acabar 5è en la classificació general per clubs amb un total de 112 punts. La victòria va ser pel Santiagotarrak (174) i el van acompanya al podi el Sicoris Club (154) i el Piraguas Villaviciosa – El Gaitero (150).