This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dijous, 19 de setembre del 2013

Chinchilla i Martí competiran al Campionat del Món de marató aquest cap de setmana

Els dos juvenils Altair Chinchilla i Albert Martí viatgen avui cap a la capital de Dinamarca on a partir de divendres i fins diumenge s’hi celebrarà el Campionat del Món de Marató. El campionat aplegarà uns 400 palistes provinents de 30 països que competiran en les categories júnior, sènior i màster o veterà i en les modalitats K1, C1, K2 i C2.

Els dos palistes competiran al Mundial després de guanyar amb solvència el Campionat d’Espanya de l’especialitat disputat a Banyoles el passat mes d’agost. L’altre K2 de la selecció espanyola serà el segon classificat a Banyoles, format per Pablo Martín i Fernando Garcia.
Els dos banyolins obriran la competició del dissabte. En concret, la seva sortida es donarà a les 9:30 hores del matí i hauran de remar un total de 20,5 quilòmetres, realitzant cinc voltes i els seus 5 corresponents porteigs al circuit traçat per l’organització. En total, a la seva categoria hi haurà 27 embarcacions.
A Dinamarca també s’hi desplaçarà el tècnic de la secció, Albert Corominas, que els donarà suport i intentarà aconsellar-los en la seva cita mundialista
Fotografia: Jordi Serra