This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

divendres, 27 de setembre del 2013

La secció de piragüisme disputarà demà el Kayakló

Mentre que la majoria de les seccions del club ja han començat la pretemporada i iniciat els entrenaments de cara al nou curs, la secció de piragüisme acabarà aquest cap de setmana la seva temporada.
Com ja va essent tradició, la prova que conclourà l’any serà el Kayakló, una competició on hi participarà tota la secció en pes, és a dir, més d’un centenar de palistes. Aquest any, la prova també està oberta als pares i mares dels esportistes.
La jornada començarà a les 11 del matí amb la sortida dels benjamins, alevins i infantils. A un quart d’una es realitzarà la segona sortida pels cadets, juvenils i sèniors i els pares i mares. En acabat, se celebrarà un dinar popular a les mateixes instal·lacions del Club Natació Banyoles.
El Kayakló és una prova molt semblant al triatló, on cada participant començarà amb un recorregut en piragua per l’estany, continuarà amb un segment ciclista i acabarà amb una carrera a peu.