This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dilluns, 14 d’abril del 2014

9 podis pels palistes banyolins a la 3a prova del Programa 2020

La 3a prova del Programa 2020 es va disputar ahir dissabte a les aigües de l’estany de Banyoles. L’actuació de l’equip base de la secció de piragüisme va ser molt bona, amb un total de 9 podis, d’entre ells 4 victòries. 
En categoria benjamí, les tres primeres posicions en categoria femenina van ser per a les palistes del Club. La més ràpida va ser Paula Coll, amb 6 minuts i 28”. Rere seu van arribar Berta Masevall (6’56”) i un segon més tard la també banyolina Jana Arpa.
En categoria alevina, Adrià Pèlachs va fer el seu primer podi en la seva curta carrera piragüística, gràcies a la seva segona posició i un temps de 6 minuts i 24 segons. La tercera posició del podi també va ser per un palista del club, Àlex Mumbrú, cinc segons més lent que Pèlachs. 
Les quatre medalles restants es van aconseguir en categoria infantil i tres d’elles van ser primeres posicions. En C1 infantil B, Lluc Serramitjana va ser pimer (18’39”), en K1 infantil B, Andreu Caixàs també va ser primer (14’52”), igual que Blai Muñoz en infantil B, però que va arribar mig minut abans (14’18”). En la mateixa categoria, Joan Serra va ser tercer amb 14’38”.
La resta de palistes del club participants van ser Pau Alsina, Guillem Comaposada, Alejandro Ortega, Arnau Heredia, Pau Jiménez, Sergi Balastegui, Jordi Güell, Marcel•lí Corominas, Gabriel Feldermann, Sergi Ferrés, Arnau Gutiérrez, Carla Maestre, Berta Garcia, Júlia Fauro, Mar Ting Mumbrú, Gil Sànchez, Joan Mitjà, Aniol Descamps, Lluc Coll, Joan Llorens, Oriol Coma, Guillem Llombart, Laura Vilanova, Laura Serra, Duna Duran, Anna Artigas, Ona Arpa, Maria Tim Overgaard, Laura Llorens, Víctor Molero, Sergi Laball, Guillem Parera, Ferran Carbonell, Marc Planells, Mateu Ferrés, Ramon Vázquez, David Darné i Max Marés.
En la classificació per clubs, el Club Natació Banyoles va ser el primer equip classificat amb un total de 2.242 punts. El van secundar al podi el Sicoris Club de Lleida (970 punts) l’Associació de Piragüisme de Balaguer (614 punts).