This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dimarts, 17 de juny del 2014

Aurora Figueras acaba 5a al Campionat d’Europa de marató

Ahir diumenge, la palista banyolina Aurora Figueras va participar al Campionat d’Europa de Marató, disputat a Piestany (Eslovàquia). La banyolina hi arribava després d’haver-se coronat sotscampiona d’Espanya el passat mes de maig a Badajoz.
La seva parella de K-2 Raquel Carbajo és l’actual campiona d’Espanya en K1 i partia amb possibilitats de medalla, però el dia anterior va haver de retirar-se de la prova degut a una gastroenteritis.
Tot i el malestar estomacal, la parella va sortir a donar-ho tot en la regata del K2 femení absolut. Ja en els primers compassos de la prova, consistent en 27 quilòmetres i 7 porteigs, es va formar un grup capdavanter format per les parelles hongaresa i italiana. Rere seu, les seguia d’aprop un grup de 3 embarcacions: l’anglesa, la sueca i la formada per Figueras-Carbajo.
Els portegis es van anar succeïnt sense canvis al c
apdavant de la prova, quan les dues palistes van despenjar-se del segon grup i van remar en solitari fins al final de la regata, acabant així en la cinquena posició i un temps de 2 hores 4 minuts i 9 segons. Rere seu va arribar l’altre K2 espanyol, les actuals campiones d’Espanya amb 2h04’49”.
El títol europeu va anar per les hongareses Edina Csernak i Enikö Váczai (1h59’23”), que es van imposar a les italianes Anna Alberti i Stefania Cicali (1h59’42”) i les Lizzie Broughton i Fay Lamph (2h02’40”).
Figueres torna així de Piestany amb una cinquena posició en la seva primera participació internacional amb la selecció espanyola. Va afirmar haver gaudit molt de la prova tot i la duresa dels porteigs i la llarga distància. També va aprofitar per agrair la col·laboració de Càrniques Juià, Capella Planxa i Pintura, Fred Serinyà i Elio que la van ajudar a costejar part de les despeses del viatge.