This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dimarts, 1 de juliol del 2014

Albert Martí, escollit millor premi esportista promoció gironí

Divendres passat, a l’Ateneu de Banyoles, es van concedir la segona edició dels Premis Girona és esport. En aquesta edició, Jennifer Pareja i Killian Jornet van endur-se els guardons com a millors esportistes en la categoria absoluta.
En la categoria de promoció, dos esportistes banyolins eren finalistes: el piragüista Albert Martí i la socorrista Judit Vergés. Finalment, el premi en categoria masculina va ser per Martí.
En l’elecció de Martí, el jurat va valorar la seva temporada passada on destaquen les quatre medalles en Campionats i Copes d’Espanya, el campionat d’Europa en K41000m, el sots-campionat del món en K41000m i la medalla de plata al Campionat del Món de marató en K2. En categoria femenina, el premi va ser per l’atleta Anna Massa, que ha conseguit diversos campionats estatals i catalans en perxa i velocitat i tres rècords de Catalunya.
Martí no va poder ser present a la gala de lliurament, ja que es troba concentrat amb la selecció espanyola per tal de preparar el Campionat del Món de piragüisme amb la selecció sub’23, que es disputa aquest estiu.