This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dilluns, 18 de maig del 2015

Aurora Figueras aconsegueix el bitllet per l’europeu de Marató

Pontevedra ha viscut aquest cap de setmana el Campionat d’Espanya de marató, una prova d’alt nivell ja que era a més el principal selectiu per part de la Federació Espanyola per a formar els equips nacionals per a l’europeu d’aquest estiu, que se celebrarà de l’1 al 5 de juliol d’aquest any al llac de Bohinj, a Eslovènia.
La banyolina Aurora Figueras va obtenir una valuosa segona posició en el K1 femení sènior i per tant, es va penjar la plata. Va completar els 26 km en un temps de 2 hores 7 minuts i 16 segons, només superada per Nuria Villace del Ria de Betanzos (2h05’57). Totes dues seran a la cita continental d’aquest estiu. En tercera posició i fora de l’europeu ja, va arribar Amaia Osaba, que fa tan sols dues setmanes va imposar-se a la pròpia Figueras a l’Eurochallenge de surfski.
El diumenge, Figueras buscava també la classificació en la modalitat de K2 amb una nova companya, la Sheila Saez Barrios. Tot i no haver entrenat pràcticament juntes, el K2 va sortir fort durant la primera volta i va col·locar-se al primer grup. No obstant, els problemes estomacals que van obligar a Barrios a retirar-se en K1 van persistir i van haver d’abandonar la prova amb tan sols pocs km remats.
Els altres palistes també amb opcions de remar a l’europeu eren Lluís Darné i Albert Corominas. Darné va començar molt bé la seva prova, i va formar part del grup davanter durant els primers compassos de la prova, però un problema amb la piragua durant un caiac va obligar a baixar el ritme i va acabar 17è en la categoria sub’23 amb 2h03’00. Corominas, per la seva banda, va acabar 15è amb 2h13’35.
En categoria cadet, Blai Muñoz i Lluís Darné van competir en K1. Muñoz va arribar 11è amb 57’37” i Darné va finalitzar 20è amb 59’50”. En noies, Emma Serramitjana va ser 19a amb 1h06’58”. El K2 de Xavier Soria i Lluc Barrachina van realitzar una prova de més a menys i van finalitzar 27ens amb 59’49”. En categoria juvenil, Marc Serra va ser 27è amb 1h50’53.
En la classificació per clubs, el Club Natació va acabar en la 29a posició.