This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dijous, 21 de maig del 2015

El Club es corona campió de la 3a prova del Programa 2020

El litoral badaloní va ser un dels nous escenaris escollits per la Federació Catalana de Piragüisme per disputar la tercera prova del Programa 2020.
La secció de piragüisme va ser-hi present amb una cinquantena de palistes de les categories inferiors, des de benjamí fins a infantil i va assolir posicions de podi en la majoria de categories. En total, es va penjar 10 medalles, de les quals 3 van ser d’or, 5 plates i 2 bronzes.
Les victòries van ser per als canoistes Lluc Serramitjana en infantil A (25’18”) i Àlex Mumbrú en infantil B (28’52”) i per l’infantil Andreu Caixàs en K1 amb un temps de 17 minuts i 21 segons. Les cinc plates van anar a parar a Víctor Molero en C1 infantil A (27’07”), Marina Parera en infantil A (24’43”), Ona Arpa en infantil B (23’41”), i Mar Ting Mumbrú i Guillem Comaposada en benjamí (6’17” i 5’02”). Els bronzes van ser per l’alevina Paula Coll i l’infantil A Sergi Laball.
La resta de palistes participants van ser Marc Garcia, Sergi Farrés, Arnau Gutiérrez, Max Holl, Patllari Camps, Nil Josep Vallmajó, Lluc Gonzàlez, Joan Ramon, Pau Alsina, Marc Andrade, Ferran Masanas, Unai Canela, Marcel•lí Corominas, Pau Jiménez, Hugo Villalba, Marc Ribó, Adrià Pèlachs, Laura Serra, Laura Vilanova, Berta Garcia, Jana Arpa, Carla Maestre, Berta Masdevall, Anna Artigas, Júlia Fauro, Lluc Coll, Gil Sànchez, Artur Gonzàlez, Joan Llorens, Aniol Descamps, Laura Llorens, Duna Duran, Ferran Carbonell, Marc Planells, Mateu Farrés i Ramon Vázquez.
En la classificació final per equips, el Club Natació Banyoles va tornar-se a coronar campió amb un total de 2.363 punts amb un gran avantatge respecte el segon classificat, el Sicoris de Lleida (948 punts) i el Xino-Xano (592 punts).