This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dimecres, 10 de juny del 2015

Aurora Figueras i Josep Caixàs, nous campions de Catalunya de marató

El passat cap de setmana, Sant Llorenç de Montgai va acollir de nou un campionat nacional de piragüisme. En aquesta edició, es tractava del Campionat de Catalunya de marató. El Club Natació Banyoles hi va acudir amb un equip molt reduït de palistes, però que es van endur els dos títols en categoria absoluta, que van ser per als sèniors Aurora Figueras i Josep Caixàs.
Figueras va imposar-se còmodament en categoria femenina. Va necessitar 1 hora 2 minuts i 46 segons per cobrir els 12 quilòmetres. Per darrera seu va acabar la veterana Anna Valderas, que amb 1h19’04” va endur-se la plata. En juvenil, Cèlia Castro va ser segona en K1 (1h20’05”). En categoria masculina, Josep Caixàs va haver de remar un total de 15km que va cobrir en 1 hora 13 minuts i 6 segons.
En categoria cadet, Carles Puig va ser 6è en K1 i Emma Serramitjana 2a i va endur-se la plata. En K2, Guillem Parera i Max Marès i Xènia Tubert i Maria Serra van penjar-se també una plata.
En la classificació per clubs, el Club Natació Banyoles va acabar segon amb un total de 208 punts. Per davant seu va acabar el Sícoris Club que en va sumar 370. El tercer lloc al podi el va ocupar el Castelldefels, amb un total de 184 punts.

Aurora Figueras, buscant finançament per l’Europeu

Precisament la nova campiona de Catalunya de l’especialitat, Aurora Figueras, va obrir la seva campanya de micromecentatge per tal de finançar-se les despeses per assistir al Campionat d’Europa que es disputarà aquest estiu al llac de Bohijn, Eslovènia. La palista va aconseguir brillantment la seva inclusió a l’equip nacional el passat maig, però no el finançament íntegre per part de la Federació Espanyola.
La original campanya de la palista consisteix en polseres amb un lema clar i directe: “Dream” que apel•la que les ganes que té d’assistir al que seria el seu segon campionat d’Europa. Les ven a un preu simbòlic de 2€, tot i que s’accepten donacions superiors. Es poden adquirir a la Perruqueria Nou Grup i al Gimnàs Wellness.