This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dimarts, 26 de juliol del 2016

Laia Pèlachs i Albert Martí busquen les medalles al Mundial Juvenil i Sub23



Els millors palistes juvenils i Sub23 del món es donaran cita a partir de dijous vinent fins diumenge a la ciutat bielorussa de Minsk per a disputar-hi el Mundial. Com ve essent habitual en les últimes grans proves internacionals, aquest cop també hi haurà representació banyolina: Laia Pèlachs i Albert Martí. 

La juvenil Laia Pèlachs hi acudeix després de classificar-se en el selectiu que a finals de maig es va disputar al pantà de Pontillon do Castro (Verducido, Galícia), en el qual va imposar-se amb molta claredat. La palista competirà en K1 500 i K4 500 juntament amb Marta Iglesias, Barbara Pardo i  Carolina García. La seva participació començarà el dijous al matí amb l’eliminatòria de K4 500, la qual, en cas de victòria, les portarà directament a la Final A del dissabte. En K1 s’estrenarà divendres al matí amb l’eliminatòria, seguida de la semifinal de la tarda que, si tot va bé, la portarà a la final de diumenge. Pèlachs, que ha estat concentrada durant aquest mes a les instal·lacions del CEAR de La Cartuja de Sevilla, assegura que està en un molt bon estat de forma i que confia en estar a la final de les medalles on, fins i tot, no descarta aconseguir un metall. 

L’altre banyolí és el Sub23 Albert Martí, qui aquest any ja ha participat en el Campionat d’Europa de pista en categoria absoluta en K4 1000 i 500 juntament amb Francisco Cubelos, Roi Rodríguez i Diego Cosgaya. Els quatre van aconseguir la 5ena posició en 1000 i la medalla de bronze en 500. Al mundial, aquest cop com a Sub23, Martí remarà el K4 1000 amb Roi Rodríguez, Javier Cabañin i Juan Gonzalez. Els quatre integrants del K4 es troben a un altíssim nivell, fet que provoca que ningú descarti aconseguir una medalla o, fins i tot, la victòria. 

Tota la informació del campionat aquí.