This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dijous, 10 d’octubre del 2013

40 palistes del club col·laboraran amb la Radikal Swim de Llafranc

Aquest cap de setmana la platja de Llafranc serà l’escenari d’una de les proves reines de la natació de resistència en aigües obertes a Catalunya: la Radikal MarBrava.
La prova aplegarà prop d’un miler de nedadors disposats a nedar els 1,5km del recorregut curt o bé els 7 quilòmetres de la prova llarga.
Per tal de guiar i assegurar que cap dels participants es perd durant la prova, l’organtizació ha confiat amb la col·laboració dels palistes del Club Natació Banyoles. En concret, una quarantena de membres de la secció de piragüisme es desplaçaran a la localitat empordanesa amb les piragües de mar per tal de contribuir a l’èxit de la Radikal Swim.
Serà el segon cap de setmana seguit que els palistes banyolins col·laboraran amb una prova d’alt nivell. La setmana passada ja van participar amb la Garmin de Barcelona, acompanyant i guiant els triatletes a la platja de la Mar Bella.