This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

diumenge, 17 de novembre del 2013

Dissabte vinent se celebrarà la Gala anual de la secció de piragüisme

Un any més, la secció de piragüisme celebrarà el final de la seva llarga temporada. Enguany, la data escollida serà el proper dissabte 23 de novembre.
La jornada començarà a les 11 del matí amb el FriquiCarnaval. Tots els socis, palistes i familiars podran demostrar la seva creativitat i disfressar-se per pujar al damunt d’una piragua i fer un recorregut en piragua. Tot amenitzat amb música, bunyols i moscatell.
A les 9 del vespre e s durà a terme la gala anual de la secció de piragüisme al Pavelló de Camós. El menú del sopar serà de fideuà de rap amb botifarra a la brasa i patates xips. Les postres correran a càrrec dels propis esportistes ja que es realitzarà el tradicional concurs de pastissos on es premiarà la millor presentació i el millor gust.
Un cop acabat el sopar hi haurà ball i servei de bar amb cerveses (1€), refrescs (0,50€) i gintònics (2€) per a majors de 18 anys.
Els tiquets ja estan a la venda a la secretaria del club. Per a menors de 12 anys el preu serà de 12€. Els majors d’aquesta edat hauran de pagar 14€.