This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dilluns, 24 de març del 2014

Albert Corominas s’imposa a la 1a Copa d’Espanya de surfski

El Club Nàutic Sant Antoni d’Eivissa va organitzar dissabte passat la primera Copa d’Espanya de Kayak de Mar o surfski de la temporada, amb la qual s’inaugurava la Lliga Nacional de l’especialitat. En la primera prova, s’hi van aplegar un centenar de palistes.
D’entre totes les categories i regates disputades, el duel més apassionant es va viure en la categoria sènior K1, que van protagonitzar el banyolí Albert Corominas i el local Daniel Sánchez que van realitzar una regata memorable i un esprint final que no es va decidir fins als últims metres. 
Transcorregut el primer quilòmetre, els dos palistes van diferenciar-se de la resta de participants. Cap dels dos era capaç de despenjar l’altre i així van remar els 12 quilòmetres del recorregut, convertint-se en una batalla psicològica. L’últim quilòmetre era clau per les aspiracions de victòria del banyolí. Sánchez semblava que arribava a l’esprint final més cansat que Corominas, però el calor del públic li van donar les energies necessàries per disputar la victòria a Corominas. No obstant, el banyolí va arribar primer a la línia d’arribada per fer-se amb la primera victòria de la temporada i liderar la lliga nacional.
La jornada es va caracteritzar per l’èxit organitzatiu del Nàutic Sant Antoni i el desplegament de mitjans: autocars que traslladaven els palistes, 8 embarcacions seguint els competidors i cobertura mediàtica i entrevistes per part del Diari de Eivissa i IB3.