This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dilluns, 17 de març del 2014

Laia Pèlachs obté el títol de Campiona d’Espanya d’hivern

Sevilla ha acollit de nou aquest cap de setmana el Campionat d’Espanya d’hivern, el primer gran test de la temporada del piragüisme estatal. La prova ha establert un nou rècord de participació amb més d’un miler palistes d’arreu d’Espanya, des de les categories cadet fins a veterà.
El Club hi participava amb una vintena de palistes, alguns d’ells amb fermes opcions de medalles. L’entitat ha firmat un dels seus campionats més destacats en els últims anys, amb un títol de campió d’Espanya i 5 palistes més en posicions dins del Top 10. 
El títol ha anat a parar per la cadet Laia Pèlachs, que ha estat la dominadora incontestable en la seva categoria. Va acabar primera a la contra-rellotge sobre 2000m de dissabte al matí (9’29”) i en la final de la tarda es va destacar del grup perseguidor als primers compassos de carrera. Va arribar en solitari amb 40 segons de diferència sobre la 2a classificada. El seu temps va ser de 23’59”. A la mateixa final, Mar Duran va acabar 26a i Cèlia Castro, 38.
En nois cadet, Lluc Barrachina ha confirmat les bones sensacions a la contra-rellotge (2n, 9’13”) amb una molt bona competició i acabant 6è en la categoria B, amb un temps e 23 minuts i 8 segons. En la categoria A, Esteve Arbeloa ha fregat el Top10, amb una onzena posició. Marc Serra ha acabat 35è.
En juvenil, cal destacar la bona competició dels dos banyolins Pol Busquets i Lluís Darné al segon grup de competició. Finalment, Pol Busquets ha acabat 7è i Lluís Darné, rere seu, ha entrat 8è. Dues noves posicions de Top 10. En la mateixa prova, Ofir Chinchilla ha bolcat en la sortida però ha demostrat un gran caràcter competitiu, acabant la competició, 65è, i guanyant-se el calor del públic Sevillà.
Les altres dues posicions dins el Top10 per part dels palistes del Club han estat per dos incombustibles de la secció. Albert Corominas ha firmat una dels seus millors Campionats d’Espanya d’hivern amb una 7a posició de la general en uns grans 5 quilòmetres i un temps de 20’29”. Mig minut rere seu ha arribat el sènior de primer any, Albert Martí, 15è amb 20’55”. I finalment, Anna Valderas ha acabat 6a en categoria veterà B, amb un temps de 28’50”.
Altres resultats destacats del cap de setmana són la 20a posició de la sènior Aurora Figueras amb un temps de 24’01” i la 34a del veterà Joanet Vidal en categoria V2 i un crono de 25’06”.
La resta de palistes participants que no ha pogut classificar-se pel 5.000 han estat els cadets Xavier Soria, Emma Serramitjana, Laura Vilanova, Laura Sànchez i el sènior Josep Caixàs. 
En la classificació per club, el Club Natació Banyoles ha ocupat una meritòria 13a posició en les categories juvenil i sènior (484 punts) i una excel·lent 7a en la classificació per a joves promeses, en categoria cadet.

Resultats