This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

divendres, 14 de març del 2014

Els piragüistes ja són a Sevilla per disputar el Campionat d’Espanya d’hivern

Una vintena de palistes de la secció de piragüisme van viatjar ahir a Sevilla on aquest cap de semana disputaran el Campionat d’Espanya d’hivern, la primera gran prova del calendari estatal.
Com cada any, la competició començarà el dissabte amb la disputa d’un control contrarrellotge i classificatori sobre 2.000 metres. Un cop classificats per la final, els palistes hauran de remar sobre un recorregut de cinc quilòmetres i on ja es jugaran les posicions de medalla.
Aquest any, el Club presenta un equip variat de 19 palistes amb moltes opcions de fer un bon paper i aconseguir alguna medalla. D’entre els que parteixen amb més opcions de podi, destaquen els cadets Laia Pèlachs i Lluc Barrachina i els juvenils Pol Busquets i Lluís Darné.
La resta de palistes integrants a la secció desplaçat a la Cartuja són Xavier Soria, Esteve Arbeloa, Marc Serra, Mar Duran, Cèlia Castro, Laura Sànchez, Emma Serramitjana, Sara Vilanova, Ofir Chinchilla, Josep Caixàs, Aurora Figueras, Albert Martí, Albert Corominas, Joanet Vidal i Anna Valderas.
L’any passat, també a Sevilla, els palistes banyolins van aconseguir un dels seus millors campionats dels últims anys amb botí d’una medalla, a càrrec del júnior (ara sénior) Albert Martí i tres posicions entre els 10 primers a càrrec de la cadet Laia Pèlachs (6a), la sénior Aurora Figueras (10a) i el júnior Lluís Darné (10é). A més, 7 palistes més van acabar entre els 20 primers de la seva categoria.