This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

diumenge, 4 de maig del 2014

Albert Corominas obté el títol de campió d’Europa en Quadriatló

Ahir a la tarda, el palista banyolí Albert Corominas va imposar-se a al Campionat d’Europa de Quadriatló disputat a Eivissa. Tot i debutar en l’esport, el banyolí va fer valer la seva polivalència i va imposar-se a experts en l’especialitat, com l’actual campió del món, Stefan Teichert, plata ahir.
Abans de l’inici de la prova, l’organització va decidir canviar l’ordre dels segments col·locant primer el tram de natació. Aquest canvi no li va anar gens malament a Corominas, que va sortir de l’aigua en les posicions capdavanteres per afrontar els 8 km de piragüisme.
El banyolí pujava a la piragua conscient de la seva superioritat a l’aigua i disposat a escapar-se dels rivals des de bon començament. Al final dels 8km, havia aconseguit un coixí de més de 12 minuts respecte el seu perseguidor més immediat, l’alemany Stefan Teichert, actual campió del món.
S’arribava així al tram ciclista i quedaven per davant 7 voltes a un circuit. L’avantatge de Corominas era prou gran per rodar a prop de l’alemany, aquest amb una volta menys. Van estar els 40 km vigilant-se i quan Corominas va arribar a la última transició a Teichert encara li quedaven 6 km sobre la bicicleta.
En l’últim tram de carrera a peu, Corominas va saber administrar la diferència i amb un parcial de 41 minuts als 10km va aconseguir la victòria final amb 2 hores 47 minuts i 3 segons. El van acompanyar al podi Teichert, plata (2h54’57”) i el txec Leös Rousavy, bronze (2h58’04”).
La pròxima competició per Corominas serà la Copa d’Espanya de surfski que es disputa a principis de juny i on lidera la competició. Llavors es concentrarà en la pista i la velocitat a l’estiu. Depenent dels resultats i l’estat de forma, valorarà la seva participació al Mundial en categoria sprint de quadriatló que es disputarà a Berlín a finals d’agost.