This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dijous, 1 de maig del 2014

Doblet per Busquets-Chinchilla i Darné-Serrat a la Copa d’Espanya de 1000m

El passat cap de setmana el pantà de Verducido de Galicia va acollir la 1a Copa d’Espanya de la temporada. Disputada sobre una distància de 1000 metres, hi competien els palistes en categoria juvenil i sènior.
Un cop més, els juvenils del Club Natació Banyoles van ocupar les posicions capdavanteres. En K2 juvenil, van aconseguir un valuós doblet, en una final A espectacular. La medalla d’or va ser per l’embarcació formada per Pol Busquets i Ofir Chinchilla. Rere seu va arribar el K2 format per Pere Serrat i Lluís Darné.
En K1, també es va aconseguir una Final A, per part de Pol Busquets. A la final, el banyolí amb un temps de 3’56”579 va acabar 6è. Menys sort va tenir Lluís Darné a les semis i va haver de conformar-se amb la final B, que va guanyar amb un temps de 3’58”357. En K4, els quatre palistes van formar una embarcació que no va entrar a la final A, ocupant la 5a posició a les semis amb un temps de 3’33”103.
En categoria sènior no es va aconseguir cap final A, però tots els palistes participants van estar-ho lluitant fins al Final. En K1, es van obtenir dues sisenes posicions a la final B gràcies a l’actuació d’Albert Martí (3’41”146) i d’Aurora Figueras (4’30”968). En K2, Albert Martí i Albert Corominas van acabar 3rs a la final B i el K2 femení d’Aurora Figueras i Carla Surina van imposar-se a la final B.
La propera Copa d’Espanya serà sobre les distàncies de 500 i 200 metres i es realitzarà també a Verducido, el 24 i 25 de maig.

Resultats