This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dissabte, 16 d’agost del 2014

Aurora Figueras acaba quarta al Campionat d’Europa de surfski

El tercer cap de setmana d’agost, la localitat portuguesa de Vila Do Conde va acollir el Campionat d’Europa de caiac de mar o surfski. En aquesta prova, hi competien més de 200 palistes de 18 països del continent i en també dos banyolins, els sèniors Albert Corominas i Aurora Figueras.
La competició va destacar per l’agressivitat de les onades i també el vent, que va fer de la prova un territori pels més experimentats en el piragüisme a mar obert. La millor classificada va ser Figueras, que tot i un inici accidentat a l’hora de pujar a l’embarcació, va acabar desena de la general i 4a de la categoria sènior amb un temps total de 1 hora 32 minuts i 5 segons, a 9 minuts de la vencedora.
En la categoria masculina, Albert Corominas va arribar en la 28a posició de la general, però en categoria sènior va pujar fins a la 14a posició amb 1 hora 13 minuts i 26 segons. El vencedor va ser el francès Yannick Laousse.