This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dissabte, 16 d’agost del 2014

6 medalles pels Banyolins a la segona jornada del Campionat d'Espanya de Pista

Seguint amb els bons resultats iniciats ahir pel Juvenil Pol Busquets, medalla de bronze en K1 1000, els palistes del CN Banyoles han aconseguit un molt bon botí de medalles, totes en mans dels juvenils: 1 or, 3 plates i 2 bronzes.

Les primeres medalles han caigut pocs minuts més tard de les 10.20 en la Final A de K2 Home Juvenil 1000. Les dues embarcacions banyolines, Pol Busquets - Ofir Chinchilla i Pere Serrat - Lluís Darné, s'hi havien classificat quedant 2ns i 4ts a les Semifnials respectivament. La medalla d'or en K2 1000 ha estat per Pelayo Roza y Francisco Maya (3'31''), la de plata per Pol Bsuquets i Ofir Chinchilla (3'33'') i el bronze per Pere Serrat i Lluís Darné (3'34''). 

A les 10.55, el K4 Juvenil banyolí, format pels mateixos integrants que els K2, quedava segon a la seva semifinal i es classificava, així, per la Final A de K4 1000. A les 11.50 es donava el tret de sortida de la Final i poc més de tres minuts més tard, el K4 del Náutico de Sevilla s'imposava (3'10''), seguit del del CN Banyoles (3'11.6'') i del de Jaire Aventura - Los Rapidos (3'11.8''). 

Després de dinar, es deixaven els 1000 metres i es començava amb els 500. En categoria juvenil, el club s'hi presentava amb els mateixos dos K2 que als 1000m i han seguit al mateix bon nivell, els dos s'han classificat per la Final A. A les 17.22 s'ha donat la sortida d'aquesta final, i el primer en arribar a la línia de meta ha estat el K2 de Pere Serrat i Lluís Darné (1'36''), seguit pel de Pol Busquets i Ofir Chinchilla (1'37.1'') i pel de Carlos Alvarez i Alejandro Cuadros del Fluvial de Lugo (1'37.2''). 

L'última medalla de la jornada ha caigut en el K4 500. El K4 banyolí, amb els mateixos integrants que el K4 1000, s'ha classificat per la Final A en quedar 3r a la Semifinal (1'32''). L'arribada de la Final ha estat tan apretada que els àrbits han hagut de mirar i remirar la Fotofinsh una bona estona fins a arribar a una decisió. Els resultats han costat tant d'obtenir que encara no estan penjats a la web de la RFEP. Tot i això, sabem que els de Banyoles han aconseguit la medalla de bronze.

Els Sèniors que s'han desplaçat a Trasona també han fet un bon paper, però els boníssims resultats dels Juvenils deixen a qualsevol que no faci medalla relegat a un segon pla. En K2 500, les dues embarcacions, Pau Tubert - Josep Caixàs i Josep Sànchez - David Puig, s'han classificat per la Final B. Els resultats en aquesta final han estat molt apretats, 8 embarcacions en menys de 4 segons. El K2 de Caixàs i Tubert ha acabat 4rt (1'39'') i el de Sànchez i Puig 7è (1'41''). Aquests quatre sèniors també han participat en el K4 500, però han quedat eliminats a Semifinals ja que no hi havia Final B i no han aconseguit quedar dels 5 primers de la seva sèrie, han quedat 6ens. 

Demà es disputen totes les proves de 200 metres. De Banyoles participaran  Pere Serrat (K1 Juvenil), Josep Sànchez i Josep Caixàs (K1 Sènior), Josep Sànchez - Pau Tubert i Josep Caixàs - David Puig (K2 Sènior) i els dos K4, el juvenil i el sènior. 

Esperem que demà es pugui aconseguir alguna medalla més per arrodonir els fantàstics resultats d'aquest campionat. De moment 7 medalles (1 or, 3 plates i 3 bronzes). Una altra dada molt significativa és que els quatre juvenils han aconseguit medalla en totes les proves en què han particpat.
Felicitats a tots pels boníssims resultats aconseguits i ànims per l'última jornada de demà!

Els 4 Juvenils: Lluís Darné, Ofir Chinchilla, Pere Serrat i Pol Busquets
Seguireu tinguent informació actualitzada al moment al Facebook i al Twitter de Piragüisme Banyoles amb l'etiqueta #CampEspPista.