This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

diumenge, 17 d’agost del 2014

Un Bronze acaba d'arrodonir el Botí del CN Banyoles al Campionat d'Espanya de Pista

Després de dos dies de boníssims resultats, avui s'ha disputat l'última jornada de la prova que clausura la termporada de pista a nivell espanyol. Seguint amb la tònica de les anteriors jornades, avui s'ha aconseguit la 8ena medalla, també a mans dels juvenils, aquesta vegada en K4 200.

La jornada ha começat amb el K1 200. Pere Serrat (juvenil) i Josep Caixàs i Josep Sànchez (sèniors) han disputat aquesta disciplina. El primer, Serrat, s'ha classificat per la Final B, on finalment ha acabat 4t. Respecte als sèniors, Caixàs ha acabat 9è a la Final B i Sànchez no ha pogut superar la contrarrellotge.

Després ha sigut el torn del K2 200, pel Club només hi han participat sèniors: Josep Caixàs amb David Puig i Josep Sànchez amb Pau Tubert. Les dues embarcacions han aconseguit arribar a les Finals, la primera (Caixàs i Puig) ha arribat a Final B, on han quedat 4ts; l'altra (Tubert i Sànchez) ha arribat a la Final C, on han quedat 2ns.

L'última modalitat del campionat ha estat la del K4 200. Els banyolins s'hi han presentat amb dues embarcacions, una de juvenil (Darné, Chinchilla, Serrat i Busquets) i una de sènior (Sánchez, Puig, Tubert i Caixàs). L'embarcació sènior ha caigut a semifinals i no ha pogut arribar a la final. En canvi, l'embarcació juvenil s'ha classificat per la Final A i s'ha acabat fent amb la medalla de bronze.

Aquesta última medalla ha servit per acabar d'arrodonir un cap de setmana espectacular a nivell de medalles: s'han aconseguit un total de 8 medalles! Totes les medalles les han assolit els palistes juvenils, que han demostrat estar en un gran nivell de forma: 1 or (Serrat i Darné en K2 500), 3 plates (Busquets i Chinchilla en K2 1000 i en K2 500,  i els quatre juvenils en K4 1000) i 4 bronzes (Serrat i Darné en K2 1000, Busquets en K1 1000 i els quatre juvenils en K4 200 i K4 500).

En la classificació genral per clubs, els banyolins han acabat en la 15ena posició amb 325 punts. La victòria per clubs ha estat pel Náutico Sevilla (1971 punts), seguit del Kayak Tudense (1918 punts)  el Piragüismo Aranjuez (1390 punts). S'ha de dir que la 15ena posició és un molt bon resultat, ja que només s'han desplaçat a 8 palistes. Felicitats a tots 8 pels boníssims resultats obtinguts!

Podeu veure la galeria de fotos del Campionat clicant aquí.

Foto d'equip (Josep Caixàs, Pau Tubert, Josep Sànchez, David Puig, Lluis Darné, Pol Busquets, Ofir Chinchilla i Pere Serrat)