This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dijous, 14 d’agost del 2014

Nou palistes del CN Banyoles participen al Campionat d’Espanya de piragüisme en pista

Nou palistes del CN Banyoles participaran aquest cap de setmana al Campionat d'Espanya de piragüisme en pista. L'objectiu és aconseguir medalles tant en categoria juvenil com sènior. Aquest cap de setmana també se celebra el Campionat d'Europa de surfski amb la presència dels banyolins Aurora Figueras i Albert Corominas.

Trasona acollirà aquest cap de setmana el Campionat d'Espanya de piragüisme en pista. El Club Natació Banyoles hi serà present amb un total de 9 palistes. La delegació banyolina estarà formada per 4 juvenils: Pol Busquets, Ofir Chinchilla, Pere Serrat i Lluís Darné; i 5 sèniors: Josep Caixàs, Albert Martí, David Puig, Pau Tubert i Josep Sánchez.

La temporada passada els palistes més joves del Club van ser els grans protagonistes de la cita aconseguint un total de 7 medalles ( 2 ors, 2 plates i 3 bronzes). Alguns d'aquests esportistes, però, ja han fet el salt a la categoria sènior. Per això, l'entrenador de la secció de piragüisme del CN Banyoles, Albert Corominas, es mostra convençut que enguany el Club aconseguirà bons resultats tant en categoria juvenil com en sènior.

Aurora Figueras i Albert Corominas al Campionat d'Europa de surfski

 

Aquest mes d'agost, el calendari de competicions de piragüisme està molt atapeït amb les diverses proves nacionals i internacionals de les diferents disciplines. De fet, aquest cap de setmana la ciutat de Porto (Portugal) acull el Campionat d'Europa de surfski o caiac de mar amb la participació dels banyolins Aurora Figueras i Albert Corominas.

Figueras arriba a l'europeu després d'imposar-se a la Copa d'Espanya de l'especialitat. La palista del CN Banyoles està duent a terme una temporada impressionant i aquesta serà el segon Campionat d'Europa de la temporada; després que el passat mes de juny participés a la cita en modalitat de marató, on va aconseguir la 5a posició.

Per la seva banda, Albert Corominas ha encarat la temporada en les modalitats del surfski i la quadriatló. El palista banyolí també arriba a Porto després de firmar una molt bona actuació a les diverses cites de la Copa d'Espanya de l'especialitat del caiac de mar.