This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dilluns, 23 de març del 2015

Laia Pèlachs i Cristina Tapia, medallistes al Campionat d’Espanya d’hivern

Aquest cap de setmana el riu Guadalquivir ha acollit un cop més el Campionat d’Espanya d’hivern per a les categories cadet, juvenil, sènior i veterà. L’equip del Club Natació Banyoles hi participava amb un total de 18 palistes, repartits en totes les categories i amb series opcions de medalla i n’han tornat amb 2 medalles i 2 posicions de Top10.
La primera medalla va arribar dissabte a la tarda de la mà de la veterana Cristina Tapia, que va penjar-se la plata en la categoria de 50-54 anys i un temps final de 26 minuts i 58 segons. També en la categoria veterà, Anna Valderas va acabar 7a en 40-44 anys i Joanet Vidal, 35è en 40-44 anys
La mateixa tarda del dissabte es va aconseguir la segona medalla, en aquest cas de bronze per a la juvenil Laia Pèlachs. La banyolina, que s’estrenava a la categoria, va encapçalar la prova, marcant de prop les principals favorites del primer grup, que va anar perdent unitats. Finalment, la victòria va ser per Camila Morison que va imposar-se per 7 segons de marge. Pèlachs va jugar-se la plata amb Raquel Da Costa que va ser més ràpida a l’sprint final (23’11). Tot i el bronze, Pèlachs va proclamar-se també 1a sub’18.
A banda de les dues medalles, cal destacar també algunes posicions dins el Top10. En la prova reina del sènior K1, Albert Martí (20’21”) va acabar 10è de la general a tan sols 26 segons del vencedor, Iñigo Peña. A més, Martí va acabar 4t sub’23. En la mateixa prova, Albert Corominas va acabar 32è (21’25”), Pol Busquets, 50è i 20è sub’23 (22’07”) i Lluís Darné, 61è i 24è sub’23 (22’37”). En la contrarellotge de dissabte, Josep Caixàs va quedar-se fora de la final per tan sols 6 posicions.
L’altra posició dins el Top 10 va arribar per part dels benjamins de l’equip. Blai Muñoz, cadet de 1r any, va acabar 6è en K1 cadet B amb un temps final de 23’08”. En la mateixa prova, David Darné va ser 18è i un crono de 24’01”
En la categoria femenina, la maratoniana Aurora Figueras va finalitzar en una molt destacada 14a posició i un registre de 23 minuts i 20 segons. Emma Serramitjana va acabar 37a en cadet A (27’46”) i Marc Serra, 56è juvenil amb 23’37”. En canoes, Enric Sànchez, absent els dos últims anys a Sevilla, va ser 60è amb 27’11”.
En la classificació final per equips, el Club Natació Banyoles va sumar un total de 525 punts i va col·locar-se 8è. El vencedor va ser el Club Kayak Tudense, amb 1723 punts.