This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dijous, 2 d’abril del 2015

Una quinzena de palistes competeixen aquest cap de setmana al Festival Internacional de Dragon Boat de Múrcia

Aquest cap de setmana se celebra la tercera edició del Festival Internacional de Dragon Boat de San Pedro de Pinatar. Com en les dues anteriors edicions, un equip del Club Natació Banyoles hi participarà. 
Aquest any, l’expedició banyolina està formada per un total de 15 palistes. Són: Lluís Ruiz-Jiménez, Enric Sánchez, Sebastià Suàrez, Climent Palmada, Josep Sánchez, Aurora Figueras, Gemma Cordonet, Cristina González, Cristina Busquets, Ferran Vila, Francesc Pulido, David Puig i Josep Caixàs.
La competició s’iniciarà el divendres al matí amb la disputa de les diferents eliminatòries. L’equip banyolí en un principi està inscrit a la prova de D10 200 metres, tot i que no descarta inscriure també un equip al D10 femení i al D20 un cop es realitzi la reunió de delegats i es llistin tots els participants.
A banda de l’apartat merament competitiu, el Festival també aprofitarà per unir llaços entre els diferents clubs participants amb activitats lúdiques com una visita per la ciutat, un dinar i un sopar popular.