This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dissabte, 11 d’abril del 2015

6 medalles al 3r Trofeu Ciutat de Banyoles de piragüisme

Aquest matí s’ha disputat la 3a edició del Trofeu Ciutat de Banyoles, una de les proves més originals del calendari català on es remava en parelles i s’havia de realitzar un porteig amb la piragua per passar el relleu. El guanyador seria aquell que realitzés més voltes sobre un recorregut de 500 metres en un temps finit de 45 minuts.
La parella guanyadora ha estat la formada per Lis i Liberal del Castelldefels, que han arribat a realitzar fins a 17 voltes en un temps de 45 minuts i 16 segons. Fins a dues parelles més han aconseguit fer les mateixes voltes i totes han estat del Banyoles, però amb un temps superior. Han estat Ofir Chinchilla i Pau Tubert (46’44), plata en K1 home, i el relleu mixt d’Aurora Figueras i Josep Sànchez que han invertit un temps de 47 minuts i 47 segons. i s’han endut l’or en la seva categoria.
A banda d’aquestes dues medalles, el Club Natació Banyoles ha pujat 4 cops més al podi. En el relleu mixt, Corominas i Vilanova han estat segons (16 voltes, 45’29”) i Caixàs i Serramitjana tercers (16 voltes, 46’46”). Les altres dues medalles han estat pels veterans Jacob Cabra i Joanet Vidal, que han demostrat molt bona compenetració i bon humor durant els 45 minuts de prova, amb 15 voltes i victòria clara final i pel relleu femení de Carla Surina i Anna Valderas, que amb 13 voltes s’han penjat el bronze.
2a Prova del Programa 2020
Prèviament i des de les 9:30 del matí s’ha viscut la 2a prova del Programa 2020, la segona parada de la lliga de promoció per a les categories inferiors que van des dels benjamins, fins als infantils A i B, passant pels alevins.
El Club Natació Banyoles ha complert amb les expectatives i s’ha imposat còmodament en la classificació per clubs, amb un total de 2.441 punts, per davant del Sícoris amb 980 i del C.N. Lleida amb 389. Pel que fa als resultats individuals, els palistes banyolins han pujat fins a 14 vegades als podi per recollir 7 ors, 4 plates i 3 bronzes. Les victòries han estat per Àlex Mumbrú i Lluc Serramitjana en C1 infantil B i A, Ariadna Güell i Duna Duran en K1 infantil A i B i per Joan Mitjà en K1 infantil K1 B i Laura Vilanova en K1 aleví i Maria Ting Mumbrú en k1 benjamí.
Les medalles de plata han estat per Aniol Descamps en k1 infantil B, Sergi Laball en K1 infantil A, Laura Llorens en K1 infantil B i Víctor Molero en C1 infantil A; i els bronzes per Guillem Comaposada i Joana Vergés en benjamí i Lluc Coll en K1 infantil B.
Resultats Programa 2020Resultats Trofeu Ciutat de Banyoles