This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dijous, 9 d’abril del 2015

Aquest dissabte Banyoles acull el III Trofeu Ciutat de Banyoles de piragüisme

Aquest cap de setmana el Club Natació Banyoles tornarà a viure una matinal de piragüisme a les aigües de l’estany. Es disputarà una nova prova el Programa 2020 per als palistes en categories de promoció i la 3a edició del Trofeu Ciutat de Banyoles, una original prova que combina els relleus en equips i el porteig.
El tret de sortida es donarà a les 10:30h amb la disputa de les proves del Programa 2020 dels més petits. Els benjamins remaran 1.000 metres (10:30), igual que els alevins (11:00) i els infantils (11:30) en remaran 3.000.
El 3r Trofeu Ciutat de Banyoles es remarà en una única sortida, que serà a les 12:00h fet que augmentarà l’espectacularitat de la prova. Com ja s’ha vist en les darreres edicions la primera volta és clau i on es juga gran part de les opcions de victòria.
La prova consisteix en una cursa de relleus a 45 minuts de rellotge parat i on el guanyador serà l’equip, format per només dos palistes, que aconsegueixi fer més voltes en el temps reglamentari. El relleu s’haurà de fer en una zona de porteig degudament senyalitzada i s’haurà de lliurar la piragua i el dorsal.
Us esperem aquest dissabte!