This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dijous, 30 d’abril del 2015

7 medalles a la 2a jornada de la lliga Est d’Antella

Dissabte passat es va disputar la 2a jornada de la lliga Est de piragüisme. Celebrat a la localitat valenciana d’Antella, els palistes van haver de remar aquest cop en la modalitat de marató, és a dir, realitzar diferents recorreguts al llarg de tot el circuit que els havien passat.
En el cas dels cadets, la distància era de 11,3km, els juvenils i dones n’havien de remar 14,3 i els sèniors 20,3km.
Tot i participar amb un equip reduït de 27 palistes, el Club Natació Banyoles va penjar-se un total de 7 medalles i va classificar-se com a segon classificat en el còmput global que té en compte la puntuació de tots els palistes.
En categoria sènior, Aurora Figueras no va tenir rival en la seva distància preferida i es va imposar amb 1h14’50” amb més de 10 minuts de diferència respecte la 2a classificada, Selma Palacín. En nois, Josep Caixàs va acabar 2n amb 1h37’41” i Josep Sànchez va ser 8è.
En K2 cadet, Maria Serra i Clàudia Vallmajó van acabar segones, enduent-se la tercera medalla pel club, amb un temps final de 1h22’07. Xènia Tubert va ser 5a i Max Marès i Guillem Parera van ser 6è i 9è en categoria cadet. El juvenil Marc Serra va acabar també 6è, amb un temps d’1h13’46.
Les 4 medalles restants es van obtenir en les categories de promoció, on els alevins i benjamins remaven 1000m i els infantil 3km. Sergi Laball va endur-se la victòria en K1 infantil A amb 18’04” i Adrià Pèlachs va ser 2n en K1 aleví (7’01”). En noies, Laura Vilanova i Laura Serra van ser 2a i 3a en K1 aleví, amb 6’32” i 6’53”, respectivament.
La resta de palistes participants van ser Paula Coll, Ona Arpa, Adriana Güell, Joan Mitjà , Lluc Coll, Aniol Descamps, Artur Gonzàlez, Gil Sànchez, Marc Planells, Mateu Farrès i Ferran Carbonell.
La tercera i última jornada de la Lliga Est es disputarà el 13 de juny a Banyoles i sobre un recorregut molt més curt: 200 i 500 metres.