This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dijous, 30 d’abril del 2015

Aurora Figueras i Albert Corominas afronten competicions internacionals aquest cap de setmana

Aurora Figueras i Albert Corominas afronten aquest cap de setmana dos competicions ben diferents però igual d'importants.
Corominas competirà diumenge al Campionat d'Europa de Quadriatló, una modalitat del triatló que incorpora 8 quilòmetres de piragüisme en el segon segment d'un triatló olímpic. Corominas, a més, és el vigent campió després d'iniciar-se amb èxit en aquest disciplina l'any passat.
Aquest any la competència també serà dura, ja que a banda del sotscampió l'any passat i campió del món el 2013, l'alemany Stefan Teichert, també estaran a la línia de sortida el campió d'Espanya Enrique Peces, a més dels especialistes txecs i anglesos.
La competició començarà a les 9 del matí a Cala Bassa, a l'illa d'Eivissa.
Aurora Figueras, a l'Eurochallenge.
Per la seva banda, Aurora Figueras competirà també diumenge a l'Eurochallenge, una competicó en surfski que es disputa a la platja de Villajoiosa, Alacant.
En la seva 7a edició, la prova s'ha consolidat com un de les referents en el món del caiac de mar. És per això que la Federació Espanyola de Piragüisme l'usarà com a prova selectiva pel mundial de surfski.
La prova es podrà seguir en directe i per streaming a través d'aquest enllaç.