This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dilluns, 4 de maig del 2015

Aurora Figueras acaba 3a a l’Eurochallenge de surfski

Divendres al matí, el litoral d’Alacant va viure una nova edició de l’Eurochallenge, una de les proves de referència del surfski o caiac de mar, que alhora també era la prova marcada per la Federació Espanyola de piragüisme com a selectiu: els millors palistes espanyols es classificarien pel Campionat del Món.
A la prova hi va participar Aurora Figueras que buscava el bitllet pel mundial, que estava molt car ja que només li valia la victòria per davant de les seves rivals per aconseguir la classificació.
La prova no va començar de cares per la banyolina, ja que un mal inici en la sortida la va fer bolcar en pujar a la piragua. Tot i això, els 20km va remuntar posicions davant d’unes condicions de poc vent i onades que feien encara més dura la prova. La victòria final va ser per la veterana Amaia Osaba que es va entrar amb un temps final 1 hora 27 minuts i 12 segons,
En 2a i 3a posició van arribar la francesa Chloe Bunnett (1h29’59”) i la banyolina Figueras (1h30’03”), que va arribar com a segona espanyola. La diferència entre les 3 primeres va ser de poc més de 100 metres al final, cosa que demostra l’enorme igualtat en la prova.
El Campionat del Món es disputarà a Haití el 3 d’octubre. En cas que Osaba renunciï a la seva plaça, hi assistiria Figueras, que en aquests moments ocupa la plaça de reserva.
Resultats