This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dimarts, 5 de maig del 2015

Albert Corominas no pot revalidar el títol de Campió Europeu de Quadriatló

Ahir al matí Cala Bassa, Eivissa, va acollir un nou Campionat d’Europa de Quadriatló. La prova repetia escenari on ja l’any passat els millors triatletes del continent s’hi havia aplegat per completar els 1,5km de natació, els 40km de bicicleta, els 8km de piragüisme i els 10km de carrera a peu.
Albert Corominas hi assistia com actual defensor del títol, després de debutar el 2014 i guanyar la prova davant de l’alemany Stefan Teichert.
La prova va començar molt de cares per Corominas que va sortir a donar-ho tot des del principi. Primer al tram de natació amb 16’21” va encapçalar el primer grup del tram ciclista on va completar el 4t parcial (1h15’09”). Al tram de piragüisme va tornar a marcar el millor temps (24’55) i arribava junt amb l’alemany Teichert als últims 10 km de carrera a peu, amb opcions de revalidar el títol.
El tram de carrera a peu, però, va ser un martiri per Corominas, que va començar a notar molèsties i a marejar-se degut a l’esforç i un virus estomacal el van obligar a parar i fins i tot vomitar. Tot i això, Corominas va completar el recorregut a trams caminant, a trams trotant, per completar-ho en 1h17’19” i acabar amb un sumatori de 3 hores 13 minuts i 42 segons. Va finalitzar en la 13a posició.
El vencedor va ser l’alemany Stefan Teichert (2h43’27”), seguit del francès Laurent Martinou (2h44’20) i el suec Danny Hallmén (2h51’00).
Corominas mira endavant i tot el mal resultat del cap de setmana ja visualitza el nou repte on poder demostrar el seu potencial. Serà l’1 d’agost a Eslovàquia, on s’hi disputarà el Campionat del Món, també en la distància olímpica.