This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dimecres, 17 de juny del 2015

Els palistes banyolins disputen el seu propi Campionat intern de velocitat

Dissabte passat, Banyoles havia d’acollir el que havia de ser la tercera prova de la lliga de l’est de piragüisme, després de la 1a a Antella sobre 5000m, la 2a en marató, aquesta tercera parada havia de ser de velocitat, sobre uns 200 metres.
La prova, però, va veure’s anul•lada i finalment no va disputar-se. No obstant, els palistes banyolins van aprofitar que ja tenien totes les infraestructures i els entrenaments realitzats per disputar el seu propi campionat, de forma interna.
Tota la secció en pes va realitzar el control sobre 200 metres, des de la categoria benjamina fins a la sènior. També es va aprofitar per fer barcos d’equip poc comuns, com per exemple K4 mixtes o palistes que es van convertir en canoistes per un dia.
Alguns dels resultats i proves a destacar són el K1 sènior, amb varis palistes sub 40 segons. Qui es va endur la victòria final va ser Lluís Darné amb 38’10 per davant de Pol Busquets i Josep Caixàs, també per sota els 39 segons. En noies absolutes, Laia Pèlachs va imposar-se a Aurora Figueras amb 47’36 pels 49’02 de Figueras.
En cadet, el més ràpid va ser Lluc Barrachina amb 41’36 i en infantil va ser Andreu Caixàs amb 47’47. En K2 sènior el vencedor va ser el format per Lluís Darné i David Puig amb 36’64.