This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

diumenge, 5 de juliol del 2015

Aurora Figueras acaba 7a al Campionat d’Europa de marató

Dissabte 4 de juliol, la banyolina Aurora Figueras va competir al seu segon campionat d’Europa de marató. Al contrari que l’any passat, però, aquest any competia en K1, on havien de remar 21 quilòmetres al llac de Bohinj, a Eslovènia.
Figueras va realitzar una molt bona sortida, en contacte amb les primeres posicions on hi havia les màximes favorites per la victòria final amb les palistes angleses i hongareses. Ja al final de la primera, aquest primer grup es va anar fraccionant en petits grupets i Figueras va veure’s relegada al tercer grup, junt amb la palista italiana Anna Alberti.
Al pas del primer porteig, la italiana va retirar-se de la competició i Figueras va haver de disputar la resta de competició en solitari, sense poder contactar amb el grup capdavanter ni deixant-se atrapar per les palistes que la perseguien. 
Finalment, Figueras va completar el recorregut en 2 hores i 13 minuts i va acabar en la setena posició. La prova va ser molt dura tant per la distància com per les condicions atmosfèriques del dia i només van completar el recorregut 10 de les 16 participants en categoria absoluta.