This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dilluns, 16 de novembre del 2015

Engeguem una nova temporada!

Aquest passat dissabte 14 de Novembre, la secció va celebrar la festa final de temporada 2015 i l'inici de la temporada 2016 amb una matinal carregada d'activitats i un sopar-festa al vespre al restaurant "La Carpa". 
Les activitats del matí van començar a les 11.15, quan els palistes van poder disfrutar d'uns talls de coca dolça amb xocolata abans de començar el "Frikicarnaval" els més petits (Benjamins, Alevins i Infantils) i la Gimcana les categories superiors (Cadets, Juvenils, Sèniors i Veterans). Els més petits van fer una rua per la zona entre el club i l'oficina d'informació de l'estany amb piragua mostrant les disfresses que havien preparat per l'ocasió. En la gimcana, aquesta va constar de dues activitats: una cursa carregant una piragua amb un palista a sobre i un counter, una adaptació del joc d'estirar la corda al Dragon Boat. En les activitats de la gincama, hi van participar membres dels equips d'Aigües Tranquil·les, Caiac Polo i Dragon Boat de la secció.
A les 19 del vespre, a la sala de socis, es va poder gaudir de la projecció del film "Paddling to Alaska" de Rai Puig, un noi català que va anar des de Canadà fins Alaska amb piragua tot sol. 
A les 21, al restaurant "La Carpa" es va celebrar el sopar de fi de festa on es va ser més de 180 persones entre palistes, pares i mares. Durant el sopar es van projectar diversos vídeos elaborats per membres de la secció (es poden trobar a l'apartat "Videos" d'aquest web) i es va fer entrega de les tradicionals camisetes taronges als més petits i d'unes camisetes taronges màniga llarga a les categories superiors. També es van sentir unes paraules del delegat de la secció, Melcior Farrés, destacant els fantàstics resultats de la temporada passada i encoratjant a tothom a seguir treballant per aconseguir superar-los la temporada que ve.

Pel que fa a aquesta nova temporada 2016, es va encetar la pretemporada el passat 1 de Novembre amb l'inici dels entrenaments oficials per a totes les categories. El calendari encara no estarà definit fins a principis del mes de Gener, i de seguida que el tinguem us el farem arribar. 
Podreu trobar tota la informació sobre la secció en aquest bloc així com a les xarxes socials Facebook i Twitter. Totes les vies de contacte amb la secció estan detallades a les pàgines "La Secció" i "Contacte". 

Es poden consultar totes les fotos de la matinal de la Festa Final de Temporada en aquest enllaç.