This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dimecres, 10 de febrer del 2016

7 medalles pel piragüisme banyolí al Biatló de la Raho

Diumenge passat, 11 palistes del club van desplaçar-se fins al llac de Raho, a Perpinyà per disputar el biatló de la ciutat. La prova, que es disputa sobre un recorregut de 5km sobre la piragua i 5km de carrera a peu, suposa tradicionalment el tret de sortida de la temporada per la secció.
Del total de 11 palistes, fins a 7 van pujar al podi per recollir alguna medalla. Lluc Serramitjana i Víctor Molero van acabar 1r i 2n en C1 cadet; l’absoluta Aurora Figueras va guanyar la classificació femenina i la juvenil Emma Serramitjana va arribar en 3a posició; Blai Muñoz va ser 2n en K1 cadet i els absolut Albert Corominas i Pol Busquets van lluitar-se la victòria absoluta fins al final però finalment en Coro va fer-se amb el títol.
Els altres palistes participants van ser Sergi Lavall, 5è en K1 cadet; Ofir Chinchilla, Josep Sànchez i Sergi Reverter, que van acabar 4t, 5è i 7è respectivament en la categoria absoluta.
La prova suposa un bon entrenament i test de cara a aquest cap de setmana, ja que es disputarà el Campionat de Catalunya de kayak-cross, a la ciutat de Balaguer.