This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dijous, 11 de febrer del 2016

Febrer, mes clau per als palistes del club

Amb el biatló de la Raho del passat cap de setmana, on hi van participar una desena de palistes del club, la secció de piragüisme ha donat el tret de sortida a la temporada després d'una llarga pretemporada hivernal. Els mesos de càrrega i de posada a punt han servit per carregar les piles també ja que el mes de febrer el tindran trufat de competicions que els durà fins a la cita hivernal per excel·lència: el campionat d'Espanya d'hivern.
Aquest cap de setmana estarà en joc el primer títol de campió de Catalunya de la temporada amb el Kaiak-cross de Balaguer, que coronarà el campió nacional en la modalitat. El Club hi acudirà amb uns 50 palistes de les categories des d'infantil a sènior. En tots els casos, els participants hauran de remar córrer primer 3 quilòmetres per acabar amb un segment sobre la piragua també de 3 quilòmetres.
El dia 20 de febrer, es lliuraran nous títols de campió de Catalunya amb el nacional d'hivern de mig fons, sobre una distància de 5 quilòmetres. Serà a Banyoles, com cada any i per a les categories cadet, juvenil, sènior i veterà que remaran en tres sortides diferents. Per als més petits, la competició serà la primera prova del programa de promoció, que aquest any ha canviat el nom per Programa 2024.
El diumenge següent, 27 de febrer, 18 palistes es desplaçaran fins a Antella per disputar la primera prova de la lliga est, sobre un recorregut de 5 quilòmetres també. Després de 3 setmanes de competició, es concentraran a Madrid on s'entrenaran al pantà de Picadas, el mateix on rema l'equip nacional, i també utilitzaran les instal·lacions de la Residència Blume.
Amb tot aquesta càrrega i rodatge, 13 palistes viatjaran a Sevilla el cap de setmana del 12 i 13 de març per disputar el Campionat d'Espanya d'hivern. Hi seran els veterans Anna Valderas, Joan Carles Vidal, Cristina Tàpia; els sèniors Aurora Figueras, Albert Corominas, Pol Busquets, Albert Martí i Josep Caixàs; la juvenil Laia Pèlachs; i els cadets Blai Muñoz, David Darné, Lluc Serramitjana i Víctor Molero.
Molta sort per aquest mes que enceteu!