This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

divendres, 12 de febrer del 2016

Campionat de Catalunya d'Hivern 2016


El dissabte 20 de Febrer, a partir de les 10.00 del matí, tornen les competicions de piragüisme a l’estany de Banyoles!
Es disputa la competició més important de l’hivern a nivell català: el Campionat de Catalunya d’Hivern, la primera prova important després de més de 4 mesos de pretemporada.
És realment una ocasió espectacular per gaudir del piragüisme en estat pur: hi participen totes les categories, des de benjamins fins a veterans. A més a més, totes les proves es disputen en un circuit que queda molt a prop de les instal·lacions del Club per tal que ningú es perdi cap instant de les regates.
Les competicions començaran a les 10.00 amb les categories de la base, que participen en el Programa 2024. En aquesta primera prova del programa, els primers en competir seran els benjamins (10.00), que disputen la regata sobre un circuit de 1000 m. Seguidament vindran els alevins (10.30), que també competeixen en 1000 m. L’última categoria de la base seran els infantils (11.00), que competiran sobre 3000 m.
Després es passarà a les tres sortides del Campionat de Catalunya d’Hivern, que es disputa sobre 5000 m. Hi participen les categories superiors (cadets, juvenils, sèniors i veterans) i es faran tres sortides diferenciades segons les categories; ambdues prometen màxima rivalitat i espectacularitat! La primera serà a les 11.30 i hi participaran els homes cadets i els veterans; la següent, a les 12.10, serà per les categories femenines i les canoes; finalment, mitja hora més tard, a les 12.50, la darrera serà pels homes juvenils i els homes sèniors.
Així que ja ho sabeu! El dissabte 20 de Febrer tots al Club Natació Banyoles a gaudir de l’espectacle! Us hi esperem!

Cartell de la Prova