This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dijous, 18 de febrer del 2016

Albert Corominas i Laia Pèlachs, els més ràpids de l hivern

Ahir dissabte es va disputar el Campionat de Catalunya d’hivern a l’estany de Banyoles, la primera prova important al calendari piragüistic i un bon test de nivell per l’estatal que es disputarà a Sevilla d’aquí tres setmanes.
Per part del club, una quarantena de palistes van prendre-hi part en el que van de les categories cadet fins a veterà i van obtenir un total de 6 títols de campió de Catalunya i 13 medallistes.
Els més ràpids a la línia d’arribada van ser dos banyolins. En homes, Albert Corominas (21’19”) va fer-se amb el seu títol número 12 en un ajustat sprint als dos sub’23 Lluís Darné i Pol Busquets que van endur-se la plata i el bronze respectivament. En noies, la júnior Laia Pèlachs va ser la primera absoluta (23’29”) per davant de la sènior Aurora Figueras (23’31”) que amb el d’ahir ja suma 7 títols d’hivern.
Els altres 4 títols de campió de Catalunya van ser pel cadet Blai Muñoz en K1 (22’47”), el júnior Marc Serra (22’44”) i la veterana Cristina Tàpia (27’27”). També van pujar al podi David Darné, plata en K1 cadet, la Xènia Tubert en K1 cadet, en Joanet Vidal, bronze en K1 veterà i els canoistes Lluc Serramitjana i Víctor Molero, plata i bronze en cadet.
La resta de palistes participants van ser Joan Serra, Andreu Caixàs, Guillem Parera, Sergi Lavall, Max Marés, David Alejandro, Marc Planells, Mateu Farrés, Ferran Carbonell, Ferran Mateos, Maria Serra, Adriana Güell, Marina Parera, Xavier Soria, Daniel Maroto, Carles Puig, Sara Vilanvoa, Emma Serramitjana, Mar Duran, Laura Sànchez, Josep Caixàs, Ofir Chinchilla, Sergi Reverter, Josep Sànchez, David Puig i Albert Reig.
En la classificació per equips, el Club Natació Banyoles va continuar amb la seva hegemonia com a millor club català. Va sumar un total de 519 punts, per davant del Sícoris de Lleida i el CP. Castelldefels, amb 423 i 301 punts respectivament.