This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dimecres, 2 de març del 2016

Pol Busquets i Aurora Figueres vencen a la lliga est

Dissabte passat es va estrenar la segona edició de la lliga est de piragüisme, que aglutina els clubs de la part est d’Espanya. La primera de les tres proves es va disputar a Antella i sobre la distància de 5km, que alhora és la mateixa del Campionat d’Espanya, d’aquí dues setmanes.
Uns 18 palistes del club van prendre-hi part i en total es van aconseguir 7 medalles i la segona posició per clubs amb un total de 281 punts i tan sols per darrera de l’amfitrió, el Club Piragüisme Silla, amb 599 punts.
La sènior Aurora Figueras va fer-se amb l’or i la 1a posició de la general amb un crono de 24’37”. En cadet, Xènia Tubert va obtenir un bronze en K1 amb 29’16”, on Maria Serra va acabar 5a amb 33’53”. En juvenil, Mar Duran va ser 6a amb 28’18”.
En homes, Pol Busquets va prendre’s la revenja de la setmana passada i va imposar-se a Albert Corominas i junts es van fer l’or i la plata respectivament amb 22’05 i 22”08 i Ofir Chincilla va ser 10è. Els cadets Joan Serra i Andreu Caixàs van fer-se amb l’or i el bronze amb 25’29” i 25’42” respectivament. En la mateixa categoria Sergi Lavall, Guillem Parera i Ramon Vàzquez van ser 7è, 8è i 14è. En juvenil, Xavier Soria va ser 12è.
En les categories infantils, s’havien de remar 3 quilòmetres. En categoria infantil, Laura Vilanova va fer-se amb una plata i un temps total de 15’31”. En nois, Lluc Coll va acabar 4t amb 14’43” i Artur Gonzàlez va ser 5è amb 15 minuts exactes.
La propera jornada de la lliga est tindrà lloc a Banyoles al mes d’abril, però sobre la distància de marató. Precisament Banyoles serà també l’escenari on se celebrarà el Campionat d’Espanya de l’especialitat i alhora selectiu per a l’europeu i el mundial de marató.